Lotte Pilgren

Par- og familieterapeut M.Ed.

Professionel Støtteperson efter §54

Samtaler med unge

Har du brug for en hånd i ryggen til at finde din egen måde at håndtere livet på?

Mange unge er oversvømmet med tanker om retten til at eksistere, retten til egne behov, retten til egne følelser og retten til at handle med selvværet i behold.

Er jeg ok, som den jeg er? Hvad vil jeg gerne? Hvor skal jeg hen? Hvordan skaber jeg min plads? Hvordan får jeg styr på alle de krav og forventninger? Hvordan lykkes jeg med mit liv?

Det indre pres med ensomhed, sorg, stress, frygt for ikke at være god nok, præstationsangst og håbløshed. Det ydre pres fra forældre, venner og samfund.

Der kan være “historier” og hændelser i dit liv, som har givet dig både gode og mindre gode erfaringer. Hændelser som har giver dig handlemønstre og livs-strategier, som har været hensigtsmæssige for dig engang. Men ofte sker det, at fastlåste livs-strategier bliver en hindring for den nuværende måde at takle livet på.

Jeg kan lytte til dig og dine udfordringer og hjælpe dig med at give dine livs-strategier mening. Jeg vil gøre, hvad jeg kan for at skabe et fortroligt rum for dig, så du trygt og tillidsfuldt kan sparre med mig.

Kontakt mig for en uforpligtende samtale og hør om jeg kan hjælpe dig med det, som du har brug for.
Lotte Pilgren
Tlf: 23 22 94 24
E-mail: lotte@pilgren.dk
http://lotte.pilgren.dk
CVR-nr. 29 85 83 22