Lotte Pilgren

Par- og familieterapeut M.Ed.

Professionel Støtteperson efter §54

Referencer

 • Et visuelt indtryk af hvem jeg er som person. Se tv2 Lorry indslag.

 • Har jeg glæde af min støtteperson, Lotte?
  - spurgte sagsbehandleren, sommeren 2008

 • Citater fra tidligere og nuværende klienter:

  Efter samtaler med Lotte gennem mange år har jeg fået et større selvværd og mentalt overskud, således at jeg bedre kan håndtere forskellige situationer i samspil med andre mennesker – det være sig privat eller i erhvervslivet.
  __________________________________________________________________________

  Jeg har fået en større selvindsigt og tør stole på min intuitive føling/mavefornemmelse. Jeg har lært at tage hånd om mig selv, sætte grænser/sige fra og tage ansvar for mig selv. Jeg kan roligt anbefale Lotte, hvad enten det drejer sig om individuel terapi, par terapi eller personlig udvikling.
  __________________________________________________________________________

  Aldrig i mit liv har jeg mødt så meget anerkendelse og accept. I fuld fortrolighed har jeg kunne skælde ud, græde, sige alt det forbudte. Velvidende om at det ikke blev mødt med fordomme. Jeg håber, at alle forældre vil give sig selv den mulighed at søge støtte og vejledning hos Lotte.
  __________________________________________________________________________

  Vi kender alle sammen ordsproget ”jeg vil dø for mine børn”. Det har jeg så med tiden fået et helt andet syn på efter mine samtaler med Lotte. Vi har haft en meget hård og udfordrende tid for hele familien og alle følelserne har været taget i brug. Vores familie har fundet hinanden igen, og harmonien er blevet intakt. Det at kunne dele sine frustrationer og tanker med Lotte gør, at jeg ikke længere vil dø for mine børn. Nu vil jeg leve for mine børn.
  __________________________________________________________________________

  Lotte er min støtteperson og også her, har mine drenge og jeg været heldige. Lotte samler alle ender for mig. Hun er skarp til at byde ind, hvis der er noget, som hun mener, jeg har glemt at nævne.
  Hun har givet mig en bog med blanke sider. I den bog skriver vi begge alt ned. Lotte skriver referat under møder, samler op på mine spørgsmål til den enkelte fagperson mm. Hver gang sidens spørgsmål er besvaret eller mål er nået sætter vi et kryds over siden. Psykologisk set virker dette for mig. Jeg kan på den måde mærke fremgang. Det er også rart, at kunne gå tilbage, hvis jeg ikke helt kan huske om vi har nævnt det. Ingen spørgsmål mm. er for overflødige til at få Lottes fulde opmærksomhed.
  Lotte har fantastiske empatiske evner, en god indlevelsesevne samt en fin situationsfornemmelse. Uden disse evner ville hendes støttende funktion ikke virke for mig.
Lotte Pilgren
Tlf: 23 22 94 24
E-mail: lotte@pilgren.dk
http://lotte.pilgren.dk
CVR-nr. 29 85 83 22